Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
/Po-Pi 9-17 hod/
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 101,00 EUR a máte dopravu ZADARMO
Nepremeškajte novinky,akcie a zľavy !
DOPRAVA A PLATBA

Spôsoby dopravy:  

 

Spôsoby platby:

 
 

 
  1. Úvod
  2. VARENIE A PEČENIE
  3. Nôž na mäso 20 cm Spitzenklasse Plus, WMF, Performance Cut

Nôž na mäso 20 cm Spitzenklasse Plus, WMF, Performance Cut

kovaný z jedného kusa, Performance Cut - excelentné ostrie, nerezové nity, rukoväť – plast, špeciálna kovaná nožiarska oceľ, tvrdosť čepele 55-57 HRC

Nôž na mäso Spitzenklasse Plus je štíhly nôž, ktorý má robustnú, 20 cm dlhú čepeľ a jemné ostrie. Výborne sa hodí na krájanie a porciovanie surového a... celý popis
Dostupnosť
Skladom
69,80 EUR
58,17 EUR
bez DPH
ks
Číslo produktu:1895826032
EAN kód:4000530678003
Materiál:kovaná nožiarska oceľ / nerez / plast
Dĺžka:32 cm
Kompletné špecifikácie

Nôž na mäso Spitzenklasse Plus je štíhly nôž, ktorý má robustnú, 20 cm dlhú čepeľ a jemné ostrie. Výborne sa hodí na krájanie a porciovanie surového aj pečeného mäsa, ktorého vlákna ľahko prekrojí. Možno s ním krájať mäso na veľmi malé kocky alebo tenké prúžky. Pri porciovaní pečeného mäsa zabezpečí, že z neho nevytečie šťava.

Vlastnosti nožov série SPITZENKLASSE PLUS:
● Sú kované z jedného kusa ocele
● Sú vyrobené technológiou Performance Cut pre extrémne a dlhotrvajúce ostrie
● Majú inovatívnu výrazne ostrejšiu čepeľ, kontrola ostria sa vykonáva laserom
● Rukoväte z vysoko odolného plastu s tromi nitmi sú ergonomicky tvarované pre pohodlné uchopenie
● Nože sú zo špeciálnej vysoko kvalitnej nožiarskej ocele
● Tvrdosť nožov je cca 55-57 HRC Rockwellovej stupnice
● Sú bezšpárové, čím zaisťujú dokonalú hygienu a jednoduché čistenie
● Ľahko sa čistia, odporúčame ručné umývanie
● Vďaka záštite zaisťujú bezpečnú manipuláciu

Séria nožov Spitzenklasse Plus nemeckej spoločnosti WMF nadväzuje na tradičnú sériu nožov Spitzenklasse, ktorá je klasikou medzi kuchynskými nožmi. Nitované rukoväte zo špeciálneho, vysoko kvalitného plastu majú zaoblené hrany a sú veľmi príjemné na uchopenie. Samozrejmosťou týchto kvalitných nožov je dokonalé lícovanie jednotlivých častí, ktoré bránia zachytávaniu usadenín a baktérií.

Čepele z kovanej nožiarskej ocele sú vyrobené inovatívnou technológiou Performance Cut, pri ktorej je ostrie kontrolované laserom. Týmto spôsobom sú zaručené skvelé vlastnosti ostria pri krájaní a dlhotrvajúca ostrosť po celej dĺžke čepele. Životnosť nožov je dokonca dvakrát dlhšia, než vyžadujú normy. Rada Spitzenklasse Plus ponúka nože na všetky možné použitia, vždy s vhodným ostrím a správnym tvarom čepele.

Údržba a brúsenie nožov SPITZENKLASSE PLUS:
● Nože Spitzenklasse Plus nie sú vhodné do umývačky riadu. Pre takto vysoko kvalitné nože sa odporúča iba ručné umývanie pod tečúcou vodou, ktoré je voči nožom šetrnejšie a tiež oveľa rýchlejšie.
● Každý nôž je potrebné z času na čas nabrúsiť, v ideálnom prípade by sa však mal po každom použití obtiahnuť ocieľkou. Na brúsenie nožov série Spitzenklasse Plus odporúčame ocieľky (nutné brúsiť pod uhlom 13°) alebo brúsky WMF. O technológii a použitom materiáli:
● Na výrobu nožov bola použitá špeciálna vysoko kvalitná nožiarska oceľ, ktorá je jemnozrnná, tvrdá a menej náchylná ku korózii. Vďaka plochému výbrusu má veľkú odolnosť proti poškodeniu alebo vylomeniu pri zachovaní excelentných rezacích vlastností. Jej rysy sú pre účely výroby nožov naviac ešte vylepšené kovaním, ktoré homogenizuje a zhutní jej štruktúru.
● Špeciálna technológia Performance Cut spája výhody tradičného kovania a výhody moderných výrobných postupov, ktorých výsledkom je excelentné ostrie. Pre vynikajúcu kvalitu noža je rozhodujúce presné vybrúsenie v konštantnom uhle. Je to práve plochý výbrus, ktorý robí nože dokonale ostrými.
● Záštita je integrovaná ako súčasť čepele z jedného kusa ocele. Zabezpečuje správne rozloženie váhy, chráni prsty pred skĺznutím na ostrie a zaisťuje presné ovládanie noža.
● Ergonomická rukoväť z vysoko kvalitného plastu sa vďaka zaobleným hranám pohodlne drží. Rukoväte sú ku stopke noža pripevnené tromi nitmi. Dokonalé lícovanie jednotlivých častí bráni zachytávaniu usadenín a baktérií, vďaka čomu sú nože hygienické.